Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 08. 2022. 16:54 >> 16:51

NAKON POVRATKA U SERIJU A

Lukaku: Izvinjavam se navijačima Intera što sam ih ostavio, pričaću na terenu

Romelu Lukaku je bio jedan od miljenika navijača Intera tokom dvije sezone u kojima je nosio "plavo-crni" dres. A onda je odlučio da se vrati u Čelsi u rekordnom transferu vrijednom preko 115 miliona eura.

Samo sezonu prije (2020/21) osvojio je Skudeto sa Interom, i ovakva odluka je brojne navijače razočarala.

Kako se na Stamford bridžu nije snašao, ponovo se vratio na Đuzepe Meacu, kao pozajmljen fudbaler.

Navijači nisu ostali dužni. s početka su bili čak i protiv toga da se vrati u njihov klub,a kad je posao završen, ozdali su zvanično saopštenje.

U njemu su nagovjestili da neće da zvižde Belgijancu, ali neće ni da ga dočekaju sa aplauzima i pjesmom, već da će svojim igrama morati to da zasluži.

I sam Belgijanac progovorio je skoro prvi put o svom povratku u Inter,

„Hvala navijačima i izvinjavam im se što sam ih ostavio, moram sada da pričam na terenu i da se nadam da će moji nastupi vratiti ljubav kakva je postojala ranije“, rekao je Romelu Lukaku za belgijski DAZN.

On je toom svoje prethodne kampanje u Italiji sjajno sarađivao sa Lautarom Martinezom.

„Kada sam ga sreo rekao sam mu da moramo da budemo bolji nego ranije, da svi moramo da budemo bolji. Ostali timovi su takođe jači. Shvatio sam da njegovi kvaliteti mogu da pomognu meni i da moji kvaliteti mogu da pomognu njemu. Nismo sebični pred golom, znam da kada je njegov dan, a ne moj, da ću učiniti sve da on da gol“, dodao je Belgijanac.

Lukaku je rekao da Inter svrstava u red klubova sa Anderlehtom i Evertonom, i da mu je taj trio u srcu. Nosio je dresove i Čelsija i Mančester junajteda, a jedne sezone je igrao kao pozajmljen fudbaler u VBA.

„Mislim da je uvek bila sudibna da igram u Interu. Kao što je bila sudbina i da iz Anderlehta odem u Čelsi. Sada je Inter uz Anderleht i Everton klub koji mi je dao priliku da postanem ovakav igrač“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније