Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

31. 07. 2022. 22:49 >> 22:50

UBJEDLJIV PROTIV NANTA

Pari Sen Žermen lako do trofeja Superkupa Francuske

Fudbalski klub Pari Sen Žermen osvojio je večeras Superkup Francuske, pošto je u Tel Avivu pobedio Nant sa 4:0.

Pari Sen Žermen poveo je u 22. minutu golom Lionela Mesija, a prednost je udvostručio Nejmar u petom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca.

Treći gol postigao je Serhio Ramos u 57. minutu, a konačan rezultat postavio je Nejmar pogotkom iz jedanaesterca u 82. minutu. Prethodno je Brazilca faulirao Žan-Šarl Kateleto za penal, a fudbaler je tada dobio crveni karton.

Utakmica francuskog šampiona i osvajača Kupa drugu godinu uzastopno odigrana je u Izraelu, a novi trener Kristof Galtje osvojio je prvi trofej sa pariskom ekipom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније