Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

31. 07. 2022. 16:32   >>  16:29

NAKON VEČERE LAPORTE I BOLIJA

Čelsi ide u pomoć Barseloni: Spremaju ponudu za De Jonga

Čelsi je navodno spreman da pošalje ponudu Barseloni za "neželjenog" holandskog reprezentativca Frenkija de Jonga.

Kako prenosi "Sport", Barselona želi pošto poto da se otarasi holandskog fudbalera, kako bi napravili prostor i finiširali transfer Bernarda Silve iz Mančester Sitija.

Katalonci i "Građani" imaju gotov dogovor, Silva je spreman da čeka do posljednjeg dana, samo De Jong da da zeleno svijetlo i napusti klub.

Za njega je ranije bio zainteresovan Mančester junajted, koji navodno i dalje pokušava da ga dovede, ali zapinje upravo na relaciji fudbaler-klub.

Ponuda Čelsija dolazi samo dan nakon što je objavljeno da su zajedničku večeru imali predsjednik Barselone Žoan Laporta i novi vlasnik "Plavaca" američki milijarder Tod Boli.

Barselona bi mogla u slučaju ovog transfera da dobije i Markosa Alonsa kao i Cezara Aspikuletu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније