Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 07. 2022. 19:13   >>  19:11

BRANE NJEGOVA PRAVA

Sindikat holandskih fudbalera: Barselona vrši iznudu nad De Jongom

Barselona je tema svih fudbalskih priča zbog nevjerovatnog prelaznog roka. Dovode skupa pojačanja, daju velike plate, a koliko prošle sezone su morali da se odreknu najvećeg igrača u istoriji kluba - Lea Mesija zbog problema sa finansijama.

Ogromni troškovi doveli su do toga da je klub morao da napravi određene rezove, a najviše nade su polagali u eventualni transfer Frenkija de Jonga, koji je trebao da pređe u Mančester junajted.

Barselona i Junajted su sve dogovorili, ali holandski fudbaler nije želio da pređe a Old Traford.

De Jongu Barselona navodno duguje i dobar dio bonusa i zarada koje su zagarantovane starim ugovorom, a sada pokušavaju da ga primoraju da potpiše ugovor kojim bi pristao na značajno smanjivanje plate.

Prvo se javio Fil Nevil, koji je rekao da Barselona krši sva pravila sa ovakvim odnosom prema svom fudbaleru, a onda i sindikat holandskih fudbalera, koji predvodi Evgenij Levčenko.

"Sindikat je tu da štiti sve igrače. Barselona ga je satjerala u ćošak i želi ga otjerati, FIFPro (Međunarodna federacija profesionalnih fudbalera) se treba pobuniti", kazao je Levčenko.

On je upozorio da bi "blaugrana" mogla da vrši pritisak na fudbalera i da ga kazni neigranjem.

"Barselona će ga pokušati slomiti na taj način, a neigranje je katastrofalno za mladog igrača. Ova situacija je čista iznuda. Predlažem mu da ne prihvata smanjenje plate. Klub treba snositi punu odgovornost. Igrači nisu krivi za finansijski nered koji je nastao", navod predsjednik Sindikata holandskih fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније