Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

25. 07. 2022. 17:14 >> 17:11

LIGA ŠAMPIONA

Trener Škupija: Vjerujemo u istorijsku pobjedu protiv Dinamo Zagreba

Trener skopskog Škupija Goce Sedloski izjavio je danas da su njegovi igrači spremni za revanš meč protiv zagrebačkog Dinama i da vjeruju u istorijsku pobjedu i plasman u narednu rundu kvalifikacija Lige šampiona.

Na konfrenciji za novinare pred sjutrašnju meč protiv Dinama u Skoplju, Sedloski je ulogu favorita prepustio hrvatskom timu, ali je istakao da mu, kada pogleda šta su njegovi igrači radili proteklih dana to daje nadu, jer vidi motivaciju i entuzijazam sa kojim igrači čekaju meč.

Dodao je neriješen rezultat 2:2 iz prve utakmice u Zagrebu povoljan za Škupi, ali je istakao da njegove igrače sjutra čeka zaista teška utakmica.

"Znamo da 2:2 ne bi trebalo da nas zavara jer je ispred nas veoma ozbiljan protivnik poput zagrebačkog Dinama, za kojeg znamo šta i kako to znači u evropskim okvirima. Ali to, takođe znači, da je pritisak na njima i da to treba da iskoristimo", rekao je trener makedonskog šampiona.

Cijele nedjelje su igrači Škupija, kako je istakao, na treningu dali maksimum i spremni su za sjutrašnji meč na najvećem makedonskom stadionu.

"Vjerujemo u istorijsku pobjedu i plasman, ali da bismo to ostvarili potrebna nam je podrška javnosti i naših navijača koji su dvanaesti igrač", rekao je Goce Sedloski.

Fudbalski klub Škupi je preko društvenih mreža pozvao Skopljanjce i navijače tog kluba da u utorak ispune Nacionalnu arenu i da zajedno ispišu istoriju. 

"Uvaženi Skopljanci i navijači našeg kluba, Fudbalski klub Škupi je u utorak na korak od ispisivanja istorije i plasmana u treće kolo UEFA Lige šampiona, a da bi se to ostvarilo potrebna nam je i vaša podrška", navodi se u pozivu. 

Revanš meč između Škupija i zagrebačkog Dinama 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se sjutra od 21.00 na Nacionalnoj areni „Todor Proeski“ u Skoplju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније