Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 07. 2022. 14:15   >>  14:12 1

NEDOSTAJE IM

Laporta vraća Mesija u Barselonu?

Predsjednik Barselone Žoan Laporta kazao je da se nada da priča Lionela Mesija sa Barselonom još nije završena.

Mesi je za Barselonu odigrao 778 utakmica, postigao je 672 gola.

Barselona je bila u ogromnoj krizi, problemi sa finansijama uslovili su i lošije rezultate, ali klub se brzo podigao. Doduše, u međuvremenu, Katalonci su ostali bez ikone, Argentinca Lionela Mesija, koji je otišao u PSŽ.

Čovjek koji je preporodio Barselonu je Žoan Laporta. Od njegovog povratka u klub prošle godine događaju se pozitivne stvari, Katalonci su angažovali i pojačanja svjetske klase.

Ali, prema Laportinom mišljenju, a vjerovatno i svih navijača Barselone, jedna karika im nedostaje, a to je naravno Leo Mesi.

„Nadam se da priča Lionela Mesija sa Barselonom još nije završena. Mislim da je tako. Sve je otvoreno i naša je obaveza da mu osiguramo mnogo ljepši kraj nego što je to bio. Kao predsJednik Barselone, osjećam se dužan prema Mesiju“, rekao je Laporta.

Ostaje da se vidi koliko je realno da se Argentinac vrati u klub u kojem je proveo gotovo čitavu karijeru, sa kojim je postigao najveće rezultate i u kojem je postao jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније