Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./The Guardian ]

22. 07. 2022. 22:25 >> 22:22

LAMPARD O EVERTONU

"Ako ne bude poboljšanja slijedi nova borba za opstanak"

Trener Evertona Frenk Lampard upozorio je ekipu da se suočavaju sa još jednom bitkom za opstanak u eliti ako ne budu dovedeni novi igrači i ako ne bude unutrašnjeg poboljšanja forme.  

Everton je sproveo samo jedan besplatan transfer, defanzivac Džejms Tarkovski sada je dio ekipe. No, prodao je izuzetno uticajnog Ričarlisona za  50 miliona funti Totenhemu kako bi pomogao u sredjivanju prošlogodišnjih dugova. Nekoliko grupa navijača Evertona organizovaće u subotu protest ispred stadiona "Gudison park" zbog onoga što opisuju kao "potpuno loše upravljanje“ klubom od strane vlasnika Farhada Moširija.

Farhad Moširi insistira da Everton nije na prodaju, već da je otvoren za „manjinska ulaganja“

Snažan tim Evertona tokom priprema u SAD u srijedu je igrao protiv Minesote junajted,ali je poražen čak sa 4-0, što je njihov drugi poraz u dva meča na predsezonskoj turneji po Americi. Lampard je priznao da je učinak pokazao da bi mogo da se ponovi prošlosezonski scenario borbe za opstanak, osim ako se tim ne poboljša.

"Igrači moraju da shvate da smo veliki dio prošle sezone proveli u borbi za opstanak. I ako ne želimo ponovo da budemo u toj situaciji – oni moraju da budu bolji, a ja moram da budem bolji", kazao je Lampard. 

O porazu od Minesote, kaže da je to samo pojačalo utisak o tome šta treba da bude urađeno sa timom, koji mora da bude jači od onoga što se vidjelo. 

"Kada pomislite gdje smo bili prošle godine, izgubili smo velikog igrača u Ričarlisonu. Želimo mu dobro, ali naš klub sada nastavlja. Znamo da postoji praznina u ofanzivnim elementima, tamo smo malobrojni. Takođe, kroz tim postoje stvari koje želim da ojačam i mogu biti iskren u vezi toga, jer klub kao što je Everton mora da ima konkurentan tim", poručio je Lampard. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније