Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 07. 2022. 16:15   >>  16:12

TRENER BAJERNA

Nagelsman: Barselona jedini klub na svijetu koji dovodi igrače, a "nema novca"

Trener Bajerna Julian Nagelsman je ostao bez najboljeg igrača i strijelca ekipe Roberta Levandovskog koji je prešao u Barselonu.

To je izazvalo čuđenje kod jednog od najmlađih evropskih trenera.

"Barselona nije dovela samo Levandovskog, već i mnoge druge igrače. Da budem iskren, ne znam šta se dešava. Izgleda da su oni jedini klub na svijetu koji može angažovati pojačanja, a da nema novca. To je malo čudno i ludo", izjavio je trener Bajerna.

Bareslona je od početka pandemije korona virusa imala ogromnih finansijskih problema, zbog kojih je morala da se odrekne usluga jednog Lionela Mesija, a sada su doveli Frekna Kesija iz Milana, Andreasa Kristensena iz Čelsija, Rafinja iz Lidsa i Roberta Levandovskog iz Bajerna.

Za Rafinju i Levandovskog su izdvojili pored plata i 100 miliona eura za transfere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније