Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V./M.V.

18. 07. 2022. 18:57 >> 18:54

NAJAVLJENA ZA PETAK

Inspekcija: Sjednica Skupštine FSCG nije legitimna

Uprava za inspekcijske poslove (UIP) ukazala je da predstojeća sjednica Skupština FSSG, koja treba da bude održana u petak 22. jula, ne može biti legitimna. Inspekcija je o tome obavijestila Ministarstvo sporta i mladih.

Oni su podsjetili da je inspektor za sport Odsjeka za inspekciju za sport donio rješenje kojim je, između ostalog, naloženo FSCG da pokrene održavanje nove izborne skupštine Udruženja klubova FSCG – Sjever, na kojoj će u ime Udruženja trenera prisustvovati delegat izabran u skladu sa odredbama Pravilnika o radu.

Kažu da je na to rješenje izjavljena žalba, ali da je vanredna skupština Udruženja klubova Sjever zakazana za 29. jul. Tada će i biti održana u Beranama.

Po mišljenju Inspekcije obje sjednice su nelegitimne, a FSCG je izrečena kazna jer u propisanom roku nije organizovao sjednicu na Sjeveru.

Kako su rekli, sjednica koja je zakazana za 22.jul ne može biti legitimna, iz razloga što Inspekcija vodi postupak inspekcijskog nadzora u odnosu na FSCG, prenosi portal Press.

"Subjekat nadzora nije postupio po predmetnom rješenju, već je odlučio da održi Izbornu skupštinu Saveza, dakle suprotno naredbi iz rješenja inspektora za sport. Svakako valja napomenuti da promjene sa Izborne skupštine FSCG, od 30. juna nijesu registrovane kod Ministarstva sporta i mladih Crne Gore, iz navedenih razloga”, saopšteno je iz Uprave na inspekcijske poslove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније