Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 07. 2022. 15:37   >>  15:35 2

TRENER PLAVO-BIJELIH

Nedović: Ovaj tim ima srce, prolaz dalje posvećujemo "Varvarima"

Trener fudbalera Budućnosti, Aleksandar Nedović zadovoljan je kako su njegovi izabranici igrali i borili se na meču protov Lapija u Prištini, pohvalio je borbenost svojih igrača a prolaz dalje posvetio najvatrenijim navijačima "Varvarima".

Budućnost je odigrala 2:2, sa dva evrogola maldog Viktora Đukanoviča i prošla prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Najbitnije je da smo prošli dalje u teškom ambijentu i da smo obećanje – ispunili. Nije bilo lako, jer je ambijent bio takav kakav je bio. Mlada ekipa je u pojedinim situacijama podlegla pritisku, ali je cijelo vrijeme imala srce i borila se na pravi način za klub koji predstavljamo”, rekao je Nedović.

Sve kad se sabere, trener "plavo-bijelih" je zadovoljan viđenim.

“Mislim da smo odigrali dobar meč, dali dva gola, imali prečku, još jednu dobru šansu, nekoliko kontri koje smo mogli bolje da završimo. I tako umirimo cijeli stadion”, rekao je Nedović.

A stadion je cijelo vrijeme bio protiv Budućnosti i najveća pobjeda je što mlada ekipa – jedna od najmlađih u novijoj istoriji kluba – nije podlegla pritisku, pred kojim bi popustili i mnogo iskusniji i bolji timovi.

“Aktuelna generacija Budućnosti je pokazala da ima veliko srce, jer je sve preživjela. Ne bi se baš svako snašao u organizovanom navijanju kakvo je bilo u Prištini, a neke takve stvari mi – kao sportisti – nikada neće biti jasne. Sve kada se saberemo, vratili smo se srećni i zadovoljni u Podgoricu” dodao je Nedović.

On je zajedno sa stručnim štabom i igračima posvetio prolaz najvatrenijim navijačima "Varvartima", koji su trebali da bodre svoje ljubimce u zavidnom broju, ali su u međuvremenu dobili zabranu od kosovske policije.


“Žao mi je što nismo imali podršku, a igrači su insistirali da prenesem podršku ispred kompletne ekipe. Prolaz u narednu fazu definitivno posvećujemo navijačima. Bili su spremni da pored svega dođu u vrelu atmosferu da nas bodre, prate i budu uz nas. To je Budućnost. Budućnost se voli na taj način, zato ovu kolektivnu pobjedu poklanjamo njima”, jasan je Aleksandar Nedović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније