Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

14. 07. 2022. 17:15 >> 17:13

TADA RAZMATRA PONUDE

Mesi će poslije Mundijala razgovarati sa upravom PSŽ-a o ugovoru

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi neće razgovarati sa upravom kluba o novom ugovoru sve dok se ne završi Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Uprava pariskog kluba nedavno je izrazila želju da produži ugovor sa Argentincem najmanje na još godinu dana, do 2024. godine, prenio je danas Skaj.

Prvobitni predlog Mesiju 2021. godine, kada je još bio igrač Barselone, bio je ili trogodišnji ugovor ili dvogodišni, uz mogućnost nastavka saradnje na godinu dana. Mesi je potpisao dvogodišnji ugovor.

Pari Sen Žermen želi da počne novi ciklus sa novim trenerom Kristofom Galtjeom, koji je nedavno zamijenio otpuštenog Maurisija Poketina i želi od Mesija najbolji fudbal. Argentinac je rekao da će ostati do kraja ugovora, ali se očekuje da će imati brojne ponude sljedećeg leta, uključujući i iz američke MLS.

Takođe i iz njegovog bivšeg kluba Barselone se moglo čuti da se isčekuje povratak Mesija, kada klub bude u boljoj ekonomskoj situaciji.

Mesi želi dobru sezonu u klubu kako bi što spremnije dočekao Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje bi moglo da bude njegovo posljednje u karijeri. Mundijal će se održati od 21. novembra do 18. decembra.

On će o budućnosti u klubu razmišljati u januaru, kada mu ostane šest mjeseci ugovora i kada bude mogao da pregovara i sa klubovima izvan Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније