Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 07. 2022. 19:35 >> 20:00

EKIPA SPREMNA FIZIČKI I PSIHIČKI

Obradović: Cilj da se iz Elbasana vratimo neporaženi

Kapiten Iskre Ognjen Obradović kazao je da je ekipa spremna fizički i psihički za okršaj sa Ljačijem u gostima, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Odlično smo radili na pripremama i nema razloga da se ne predstavimo u najboljem izdanju. Snimili smo i detaljno analizirali protivnika sa opštim utiskom da se radi o veoma borbenom sastavu koji čak ne preza od grubosti i agresivne strategije, naročito na svom terenu. Sigurno da nam najveća opasnost prijeti od lijevog krila Mazrekaja i brzonogih afričkih napadača ukoliko nastupe. Međutim, mi smo i fizički i psihički spremni da odgovorimo svim iskušenjima i odigramo bez respekta", kazao je Obradović.

Obradović je istakao da je cilj da ekipa ostane neporažena u Elbasanu.

"Ne želimo da im dozvolimo da osjete respekt. čak ni na njihovom terenu. Trudićemo se da iskoristimo neke njihove uiočene slabosti. Imamo kvalitet i što je najvažnije kolektivnu odgovornost da ozbiljnim pristupom i maksimalnim zalaganjem ostvarimo željeni cilj, a to je da se iz Albanije vratimo neporaženi i u revanšu izborimo plasman u drugi krug", istakao je Obradović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније