Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 06. 2022. 18:24 >> 18:22

TRENER "CRVENIH" O SENEGALCU

Klop: Ako volite Liverpul, morate voljeti Manea

Senegalski napadač Sadio Mane i zvanično je danas postao fudbaler Bajern Minhena.

Trener Liverpula, Jirgen Klop, koji je Senegalca doveo u Liverpul 2016. godine iz Sautemptona, emotivno se oprostio od njega.

"Odlazi uz našu zahvalnost i našu ljubav. Odlazi sa zajamčenim statusom među najvećima. I da, odlazi u trenutku kada je jedan od najboljih igrača na svijetu. Ali ne smijemo žaliti za onim što izgubimo, moramo slaviti ono što smo bili privilegovani imati. Golovi koje je zabio, trofeji koje je osvojio... zasigurno je legenda, ali i ikona modernih vremena Liverpula", započeo je Klop.

Prisjetio se njemački trener tih početaka Manea u Liverpulu.

"Otkad je prvi put zakoračio ovdje, poboljšao nas je. Da nam je neko u tom trenutku rekao kako će sve pomoći ovom klubu i što će sve postići, ne znam bismo li to mogli zamisliti. Sadio je to sve učinio mogućim", rekao je Klop.

Na kraju se osvrnui i na sam odlazak u Bajern.

"Poštujem njegovu odluku, a siguran sam da će i naši navijači. Ako voliš Liverpul, moraš voljeti Sadija, o tome nema rasprave. Želimo mu samo uspjeh u svakoj utakmici koju odigra. Naravno, osim ako igra protiv nas. Nastaviće da sija u fudbalskom sjaju, ne sumnjam", kazao je Klop.

Mane je odigrao 269 utakmica za Liverpul, postigao je 120 golova, i osvojio je sve moguće trofeje koje je mogao da osvoji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније