Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

22. 06. 2022. 11:25   >>  11:23

TRAŽE VIŠE NOVCA

Lids će odbiti prvu ponudu Arsenala za Rafinju

Fudbalski klub Lids odbiće ponudu Arsenala za Rafinju, pošto želi da dobije više novca za svog napadača.

Kako je danas prenio Skaj, Lids nije pod pritiskom da proda 25-godišnjeg Brazilca, koji ima ugovor na još dvije godine. Međutim, ne očekuje se da će Rafinja potpisati novi ugovor.

Nije navedeno koliko je Arsenal ponudio za Rafinju, ali će predstavnici londonskog kluba poslati novu, poboljšanu ponudu.

Za Rafinju je zainteresovana i Barselona. Bivši fudbaler Barselone Deko je menadžer Rafinje.

Rafinja je u oktobru 2020. godine iz Rena prešao u Lids i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor. U debitantskoj sezoni odigrao je 29 premijerligaških utakmica, postigao šest golova i imao je osam asistencija, a prošle sezone je u 35 prvenstvenih utakmica postigao 11 golova i imao je tri asistencije.

Arsenal je zainteresovan i za dovođenje napadača Mančester sitija Gabrijela Žezusa, a pregovori sa engleskim šampionom i dalje traju. Siti za brazilskog fudbalera traži 50 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније