Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ R.B. ]

21. 06. 2022. 13:55 >> 13:53

ISTRAGA O PROPUSTIMA

UEFA: U septembru izvještaj o incidentima uoči finala LŠ

Nezavisna istraga Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) o bezbjednosnim propustima prije finala Lige šampiona u Parizu biće završena u septembru, najavio je izvršni direktor te asocijacije Martin Kalen.

UEFA je krajem maja pokrenula nezavisnu istragu, nakon što je početak finala Lige šampiona između Reala i Liverpula kasnio 35 minuta zbog nereda navijača ispred stadiona u Parizu.

"Mislimo da će istraga trajati najmanje dva-tri mjeseca, a svi će biti ispitani. Nadamo se da bi istraga mogla da bude završena u septembru", rekao je Kalen na saslušanju u francuskom Senatu.

Francuske vlasti su optužile navijače Liverpula za incidente oko stadiona Francuska u Parizu.

"Uzroci su višestruki, štrajk prevoznika, loša reakcija redara, organa reda. Bio je i veliki broj ljudi ispred stadiona bez ili sa falsifikovanim ulaznicima.

Ukupno je kod navijača Liverpula pronađeno 2.600 falsifikovanih ulaznica, rekao je Kalen.

On je negirao da se radilo o 30.000 ili 40.000 navijača sa falsifikovanim ulaznicama kako je prvobitno objavljeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније