Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

15. 06. 2022. 11:45   >>  11:42

POZIVALI NA BOJKOT MUNDIJALA

Njemačka neće kažnjaviti navijače koji su protiv SP u Kataru

Fudbalski savez Njemačke (DFB) saopštio je da neće preduzeti nikakve kaznene mjere prema navijačima, koji su na utakmici protiv Italije razvili transparent u kojem se poziva na bojkot Svjetskog prvenstva u Kataru.

Grupa navijača je nedugo nakon početka utakmice u utorak uveče razvila transparent sa natpisom "15.000 mrtvih za veliku scenu - Fifa i kompanija bez savjesti. Bojkotovati Katar".

Navijači su ubrzo nakon toga napustili stadion u Menhengladbahu.

Fudbaleri Njemačke su pobijedili selekciju Italije sa 5:2, u meču četvrtog kola Grupe 3 divizije A Lige nacija.

Prema jednoglasnoj ocjeni lokalne policije u Menhengladbaahu i DFB-a pokazivanje takvog transparenta je dio slobode izražavanja, prenijeli su danas njemački mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније