Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 06. 2022. 11:33 >> 11:30

SVAĐE SA TRENEROM, UPRAVOM...

Problemi na relaciji Bajern - Levandovski traju od 2019. godine

Fudblar Bajern Minhena, Robert Levandovski, nenadano je postao najveća "transfer sapunica" ovogodišnjeg prelaznog roka.

Poljski fudbaler je još tokom sezone najavljivao svoj odlazak, sve češće se pominjala Barselona kao nova destinacija, ali u Bajernu kao da nisu željeli ni da čuju za takav scenario.

Levandovski ima još jednu godinu ugovora, i u minhenskom klubu su slali izjave u kojima su praktično poručili svom fudbaleru da se "ne nada odlasku iz Bajerna".

Klupske legende, a danas direktori Bavaraca, Oliver Kan i Hasan Salihamidžić su prednjačili u tome, bukvalno replicirajući na svaku izjavu svog najboljeg fudbalera.

"Želim otići jer želim doživjeti nove emocije. U Bajernu ne slušaju moje želje i potrebe. Odjednom je u meni nešto umrlo i ne mogu preći preko toga. To je previše čak i za profesionalca", kazao je popularni Leva za poljski "Onet Sport".

Sa druge strane njemački TZ sport donosi danas priču da je napadač uspio i da se tokom sezone posvađa sa trenerom Julijanom Nagelsmanom.

Sve je počelo na treningu, kada je Nagelsman krenuo da da savjet Levandovskom kako da utrčava na centaršuteve, kako bi dodatno podigao svoj nivo efikasnosnti.

Poljak je drsko na to odgovorio "Ja sam taj koji je dao 41 gol, a ne ti".

Navodno su odnosi sa klubom krenuli da se zaoštravaju još 2019. godine, kada uprava Bajerna nije dozvolila Levandovskom da avionom otputuje u Poljsku tokom Božića, zbog operacije prepuna.

Poljski fudbaler je unajmio privatni avion i ipak otišao.

Barselona i dalje želi da ga dovede, u igri su sada PSŽ i Čelsi, ostaje samo da se vidi da li će u Bajernu da popuste i odluče da ga prodaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније