Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ M.L.B. ]

12. 06. 2022. 13:23   >>  13:20

TRANSFER OD 100 MILIONA

Nunjes blizu prelaska u Liverpul

Fudbaler Benfike Darvin Nunjes blizu je prelaska u Liverpul u transferu koji bi trebalo da iznosi 100 miliona eura, prenijeli su danas portugalski mediji.

Portugalski listovi "Rekord" i "A Bola" navode da su dva kluba postigla dogovor u subotu u Lisabonu, a vicešampioni Evrope bi za urugvajskog napadača platili 75 miliona eura, plus dodatne bonuse u iznosu od 25 miliona eura.

Tamošnji javni servis (RTP) izvještava da će Liverpul za transfer platiti 80 miliona, uz bonus od 20 miliona eura.

Nunjes je u Benfiku došao 2020. godine iz Almerije, a 22-godišnji Urugvajac je na 84 utakmice za lisabonski tim postigao 47 golova, uz 16 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније