Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 06. 2022. 23:04   >>  23:08 10

SLIJEDI RUMUNIJA

Radulović: Zadovoljan sam bodom

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović bio je zadovoljan nakon remija sa Bosnom i Hercegovinom. On je istakao da su svi igrači ispunili dogovor iz svlačionice.

"Još jedna dobra predstava, taktički disciliplinovano smo odigrali. Rekao sam da će biti teško psihički i fizički. Nismo se snašli na posjed lopte rivala, ali uspjeli smo da reagujemo. Ostaje žal što lopta Jovovića nije ušla u gol, ali moramo biti zadovoljni bodom", kazao je naš selektor.

On se osvrnuo na igru rezervnih igrača...

"Svi igrači su ispoštovali dogovor, svi su donijeli energiju, bez izuzetka", kazao je Radulović.

Nema vremena za odmor, već u utorak slijedi gostovanje u Bukureštu.

"Okrećemo se okršaju sa Rumunijom. Ostaje da se koliko-toliko odmorimo,suprostaviće im se sa najjačim sastavom", kazao je Radulović.

Adam Marušić je donio bod "sokolima" i još jednom potvrdio dobru formu.

"Ušli jako organozovano u meč, ali na startu nastavka je BiH bila bolja. Uspjeli smo da stignemo do boda i to je najvažnije. Još jednom se pokazalo da je ovo izjednačena grupa, ko uđe motivisanije, dolazi do tri boda. Ostaje žal za pobjedom. Zahvalio bih se navijačima na izvanrednoj podršci", kazao je as Lacija.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније