Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

07. 06. 2022. 18:55   >>  18:53

PREGOVORI U TOKU

Barselona nije zabrinuta zbog ugovora Gavija

Uprava Barselone nije zabrinuta zbog novog ugovora za fudbalera Gavija i uvjerena je da će uskoro postići dogovor o nastavku saradnje sa mladim igračem.

Kako je danas prenio Mundo Deportivo, pregovori o nastavku saradnje sa 17-godišnjim Gavijem i dalje traju, a u klubu vjeruju da će dogovor uskoro biti postignut.

Razlog za optimizam uprave je u tome što Gavi želi da ostane u Barseloni. Fudbalerov agent Ivan de la Penja i predstavnici kluba su u kontaktu u posljednjih nekoliko nedjelja, a stvari bi trebalo da se ubrzaju ove nedjelje.

Gavi je sa reprezentacijom Španije koja ovih dana igra utakmice u Ligi nacija.

Njegov ugovor sa Barselonom ističe na leto 2023. godine, ali klub želi dugoročno da ga zadrži i planira da u ugovor unese veliku otkupnu klauzulu, što je ranije učinio sa Ansuom Fatijem, Pedrijem i Ronaldom Arauhom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније