Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Mina ]

06. 06. 2022. 14:23 >> 14:25

KLUB NE POPUŠTA

Predsjednik Bajerna: Levandovski ostaje, ima ugovor do 2023.

Predsjednik Bajerna Herbert Hainer izjavio je da je uvjeren da će poljski fudbaler Robert Levandovski i naredne sezone igrati za aktuelnog šampiona Bundeslige, jer ima ugovor do juna 2023. godine.

Levandovski je nedavno na okupljanju poljske reprezentacije rekao da je njegova era u Bajernu završena.

"Levandovski ima ugovor sa nama do juna 2023. godine. Kuda bi stigli kada bi fudbaleri svojom voljom mogli da raskidaju ugovore? To nije ispravno, ne može tako", kazao je Hainer.

On je kazao da ga je Levanovski iznenadio, jer je izašao u javnost sa tim stavom.

"Na njegovom mjestu ne bih to radio", rekao je Hainer, prenosi "Bild".

Predsjednik Bajerna ponavlja da će Levandovski i naredne sezone igrati za njemački klub.

"U odličnoj smo finansijskoj situaciji. Želimo da imamo u klubu najbolje igrače na svijetu, a Robert je jedan od njih. Čvrsto sam uvjeren da će on igrati za nas naredne godine. Ne plašim se da neće dati sve od sebe na terenu, jer je on profesionalac", kazao je Hainer.

Levandovski želi da karijeru nastavi u Barseloni, ali katalonski klub zbog finansijskih problema ne bi mogao da ponudi poljskom napadaču više od devet miliona EUR po sezoni.

Njemački mediji tvrde da je Barselona poslala ponudu od 32 miliona eura za poljskog napadača, ali čelnici Bajerna traže najmanje 40 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније