Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R.

04. 06. 2022. 23:04 >> 23:50

RADULOVIĆ ZADOVOLJAN

"Disali smo kao jedan, imam izuzetnu grupu igrača"

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kazao je da je dobro kad se u novo takmičenje uđe sa pobjedom.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Podgorici ekipu Rumunije sa 2:0, na startu Grupe B Lige nacija.

"Dobro je kad se u novo takmičenje uđe sa pobjedom. To odredi tok daljeg takmičenja, odredi atmosferu među igračima i publikom. Čestitam momcima. Ponavljam da imam izuzetnu grupu igrača. Večeras smo disali kao jedan. Velika je stvar kada naše vođe dođu u svlačionicu, Jovetić i Savić i podrže momke. Bila je i sjajna podrška sa tribina. Čvrsto smo na zemlji, ali su momci zaslužili sve čestitke za igru", istakao je Radulović nakon meča.

Crnogorsku reprezentaciju u nastavku Lige nacija, 7. juna, čeka gostovanje Finskoj u Helsinkiju.

"Već u utorak igramo u Helsinkiju protiv Finske. Zbog toga smo pozvali 32 igrača. Imam ideju kako da igramo tamo. Odmorićemo vjerovatno ove što su igrali večeras. Poslije toga nas čekaju još dvije utakmice, sa Bosnom i Hercegovinom i opet Rumunijom", zaključio je Radulović.

Za 11. jun zakazan je duel sa Bosnom i Hercegovinom, dok će tri dasna kasnije u Bukureštu igrati sa Rumunijom.

U drugom meču te grupe Finska i Bosna i Hercegovina igrale su neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније