Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.M.Lj. [ Beta ]

29. 05. 2022. 08:06 >> 09:09

REAL PRVAK EVROPE

Anćeloti: Zaslužena titula, ja sam rekorder

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je njegova ekipa zasluženo osvojila Ligu šampiona i podsjetio da je rekorder, pošto je četvrti put osvojio trofej najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Ne mogu da vjerujem. Imali smo fantastičnu sezonu. Mučili smo se  u prvom poluvremenu, ali smo na kraju zaslužili da osvojimo ovo takmičenje. Ne mogu da vjerujem šta je (golman) Tibo Kurtoa uradio večeras. Nevjerovatno", rekao je Anćeloti za BT Sport, prenio je Skaj.

Fudbaleri Reala osvojili su 14. titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u Parizu pobedili Liverpul sa 1:0.

Liverpul je imao 24 šuteva na gol, od čega devet u okvir gola, a dva od četiri pokušaja Reala išla su u okvir. Jedini gol postigao je Vinisijus Žunior u 59. minutu.

Anćeloti je postao prvi trener koji je četiri puta osvajao Ligu šampiona, dva puta sa Milanom (2002/2003 i 2006/2007) i dva puta sa Realom (2013/2014) i (2021/2022).

"Ja sam rekorder. Imao sam sreću da dođem u Real prošle godine i kao i uvijek, zatekao sam fantastičan klub sa zaista dobrom ekipom, punom kvalitetnih i psihički jakih igrača. Ova sezona bila je vrhunska", rekao je Anćeloti, koji je ove sezone sa Realom osvojio i šampionsku titulu u Primeri.

Real je ove sezone u nokaut fazi izbacio Pari Sen Žermen i prošlogodišnje finaliste Čelsi i Mančester siti i svaki put je morao da "juri" zaostatak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније