Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

19. 05. 2022. 14:05   >>  14:02

GLASNER

"Ponosan na igrače, penale nijesmo uvježbavali na treningu"

Austrijski stručnjak i trener fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta Oliver Glasner izjavio je da je ponosan na svoje igrače, nakon osvajanja Lige Evropa.

Ajntraht je sinoć u finalu Lige Evropa nakon penala pobijedio Glazgov Rendžers.

"Ponosan sam na igrače. Pokazali smo šta je to što nas izdvaja od ostalih timova u Ligi Evropa", izjavio je Glasner, a prenio klub.

Galsner je rekao da je utakmica bila "baš onakva" kakvu je i očekivao.

"Rendžers je dobra ekipa, fizički jaka. Igrali su sa dosta dugih lopti. U prvom poluvremenu nijesmo bili dobri u završnici, i nedostajao nam je intezitet u trčanju", rekao je on.

Austrijski stručnjak je izjavio i da njegova ekipa nije "uvježbavala penale" na treningu.

"Dobro smo izveli penale. Nijesmo ih praktikovali i uvježbavali na treningu", rekao je Austrijanac.

Glasner se osvrnuo i na loš početak sezone Ajntrahta.

"Godina je počela teško za sve nas, ali su igrači vjerovali u sebe. Bili su potpuno posvećeni, a to pokazuje njihov karaket i mentalitet koji imaju. Razvio se timski duh. Svi su uvijek bili pozitivni. Čak i igrači koji nijesu bili u prvom planu", izjavio je Glasner.

Ajntrah je sinoć poslije 42 godine uspio da stigne do evropskog trofeja.

Zahvaljući sinoćnoj pobjedi Ajntraht će posle 62 godine ponovo igrati u najačem evropskom takmičenju Ligi šampiona. Posljednji put u elitnom takmičenju klub iz Frankfurta je učestvovao 1960. godine, kada je stigao do finala u kom je poražen od Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније