Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

10. 05. 2022. 20:28   >>  20:27

PRIJATELJSKA UTAKMICA

"Minimalac" omladinaca protiv BiH

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je danas u Podgorici, u prvom od dva prijateljska meča, vršnjake iz Bosne i Hercegovine rezultatom 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je Domenik Ivezaj u 82. minutu.

Selektor Slobodan Drašković kazao je da su crnogorski fudbaleri u prvom poluvremenu odigrali veoma dobro i da je šteta što nijesu iskoristili neku od dobrih šansi koje su ostvarili.

"Ista situacija bila je i početkom drugog dijela. Tada smo napravili dosta izmjena i ritam igre je malo pao. Ipak, uspjeli smo da postignemo gol i pobijedimo, tako da moramo biti zadovoljni", rekao je Drašković.

Priliku da Crnu Goru dovedu u vođstvo imali su Vladimir Perišić u 20. i 47, Petar Aničić u 30. i 37, Bojan Pavićević u 58. minutu.

Revanš meč biće odigran u četvrtak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније