Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

07. 05. 2022. 18:36 >> 18:37

PREMIJERLIGA

Čelsi pred novim vlasnikom ostao bez pobjede u 97. minutu

Fudbaleri Čelsija i Vulverhemptona odigrali su danas neriješeno 2:2, u utakmici 36. kola Premijer lige.

U danu kada je dobio nove vlasnike, Čelsi je golovima Romelua Lukakua u 56. minutu sa penala i 58. minutu vodio sa 2:0 sve do završnice meča kada je ekipa Vulverhemtona uspjela da stigne do izjednačenja i boda.

Prvo je Trinkao u 79. minutu smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Konor Koudi u 97. minutu.



Čelsi je treći na tabeli sa 67 bodova, dok je Vulverhempton osmi sa 50 osvojenih bodova, odnosno ima dva boda manje od Vest Hema koji je na sedmoj poziciji.

Ekipa Kristal Palasa je na svom terenu slavila protiv Votforda sa 1:0 golom Vilfreda Zahe sa penala u 31. minutu. Kristal Palas je trenutno deveti tim lige sa 44 boda, dok je Votford pretposljednji sa 22 osvojena boda.

Fudbaleri Brentforda pobjedili su na svom terenu Sautempton sa 3:0, a strelci za pobjednički tim bili su Pontus Janson u 13. i Joan Visa u 14. i Kristofer Ajer u 79. minutu. Brentford je 12. na tabeli Premijer lige sa 43 boda, dok je Sautempton tri pozicije ispod sa 40 bodova.

Jedinu pobjedu u gostima upisala je Aston Vila koja je sa 3:1 slavila protiv Barnlija.

Prvi gol za Aston Vilu postigao je Dani Ings u sedmom minutu, na 2:0 povisio je Emilijano Buendija u 31, dok je Oli Votkins bio strijelac u 52. minutu. Poraz Barnlija ublažio je Maksvel Korne u 92. minutu.

Aston Vila je 11. na tabeli sa 43 boda, dok je Barnli na 16. poziciji sa 34 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније