Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

05. 05. 2022. 09:21   >>  09:21

PORAZA OD REALA

Gvardiola: Bili smo blizu, ali nijesmo uspjeli

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da njegova ekipa "jednostavno" nije bila "dovoljno dobra" da bi se plasirala u finale Lige šampiona.

Siti je u revanš meču polufinala poražen u gostima od Real Madrida sa 1:3, i eliminisan ukupnim rezultatom 5:6.

"Bili smo blizu, ali na kraju nijesmo uspjeli. Odigrali smo lošije prvo poluvrijeme, ali nijesmo bili kažnjeni. Nakon što smo postigli gol bili smo bolji. Pronašli smo svoj ritam i igrači su se osjećali prijatno na terenu, ali nijesmo izdržali do kraja", rekao je Gvardiola, a prenio BBC.

Real je do preokreta stigao golovima Rodriga u sudijskoj nadoknadi vremena, a prolaz dalje je obezbijedio golom Benzeme iz penala u prvom produžetku.

"Fudbal je nepredvidiv. Pred kraj meča Real je zaigrao sa dosta igrača ispred i u našem šesnaestercu. Nijesmo najbolje odgovorili na to. Nijesmo se snašli, i moramo to da prihvatimo. Nismo dobro odigrali, ali to je i normalno u polufinalu. Igrači osjećaju veliki pritisak", rekao je Gvardiola.

Mančester siti se okreće Premijer ligi i nastavlja borbu sa Liverpulom za šampionsku titulu. Trenutno Siti ima bod prednosti u odnosu na Liverpul, a do kraja šampionata ostalo je još četiri kola da se odigra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније