Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 04. 2022. 12:50 >> 12:56

ODSJEČEN OD OSTATKA SREDINE

Marka: Modrić je sinoć bio najlošija karika

Hrvatski fudbaler Luka Modrić važi za jednog od najboljih fudbalera Real Madrida u ovoj sezoni, iza fenomenalnog Karima Benzeme, međutim prema tvrdnjama španske "Marke" sinoć je u porazu od Mančester Sitija (4:3) bio najgora karika tima Karla Anćelotija.

"Modrić odsječen od veznog reda", napisali su španski novinari.

U detaljnoj analizi navode da se hrvatski fudbaler loše pozicionirao konstantno tokom meča, da ostatak tima nije mogao da ga pronađe, a da je trebao da bude "vezivno tkivo sa napadom".

 

Toni Kros je bio povučen, pa je više igrao ulogu trećeg štopera ili libera.

Modrić je tako sinoć samo u momentima imao lucidne pasove i dobre poteze, ali falila je bolja taktička postava i kretnja prije svega, pa je zato i zamijenjen od strane Anćelotija.

Kao rezultat toga Siti je prisvojio loptu, dobio na posjedu, a Real je ostao bez tranzicije.

"Marka" dodaje da se situacija koliko toliko poboljšala u drugom poluvremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније