Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 04. 2022. 16:44   >>  16:45

SKROMNA PROSLAVA

Pirova titula PSŽ-a: Navijači bojkotuju, fudbalerima nije jasno

Pari Sen Žermen je osvojio desetu titului prvaka Francuske, ostavivši iza sebe najvećeg rivala Marsej sa 16 bodovo na četiri kola do kraja.

Idealan scenario, koji bi navijali kluba sanjali do prije koje godine.

Međutim ove sezone situacija je drugačija.

Na meču protiv Lansa, kada su i trebali da "ovjere" titulu navijači su zviždali svojim fudbalerima, a najviše se su se na udari našli Nejmar, Lionel Mesi, Serhio Ramos, ali ni ostali nisu pošteđeni.

Performans anvijača zaokružio se izslaskom sa stadiona 15 minuta prije kraja utakmice, a samo 10 minuta nakon što je sudija svirao kraj, na stadioni nije bilo nikoga.

Ovakva situacija je iznevirala pojedine fudbalete.

Prvi se javio kapiten Markinjos.

"Atmosfera je sramotna. Fudbal je naša strast. Nastojimo se zabavljati koliko god je to moguće. Šteta što to neće biti sa navijačima, ali moramo se nositi s tim", kazao je on.

Ovakva odluka navijača nije jasna ni Marku Veratiju.

"Navijači koji nisu slavili? Ja to ne mogu da razumijem. To je fudbal, neka pobjdeiš, nekad izgubiš. Mi smo na kraju dana, samo normalni ljudi koju mogu da pogriješe. Znam da su razočarani zbog Madrida, ali u nekom trenutku moraš da nastaviš dalje", kazao je italijanski vezista.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније