Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport klub ]

16. 04. 2022. 21:32   >>  21:34

ŠPANIJA

Novi kiks Valensije, Osasuna uzela tri boda

Fudbaleri Valensije priredili su još jedno neprijatno iznenađenje svojim navijačima, pošto su poraženi kod kuće od Osasune 2:1. Elče je ubjedljivo savladao Majorku 3:0, a Rajo i dalje ne zna za pobjedu, pošto je poražen u Vitoriji od Alavesa 1:0.

Prošlo je mjesec i po dana kako je Valensija pobedila na svojoj Mestalji. Da im ne ide kod kuće pokazalo se i protiv Osasune, koja je odnijela sva tri boda.

Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu.

Avila je doveo u vođstvo goste u 50. minutu pošto je sigurno realizovao penal. Samo pet minuta kasnije Valensija je uzvratila, ali je taj gol poništen posle intervencije VAR zbog igranja rukom Gijamona.

Tri boda Osasuni osigurao je Budimir u 74. minutu, dok je Soler u 83. minutu sa penala samo uspio da ublaži poraz.

Majorka će se do kraja grčevito boriti za opstanak, posebno posle ubedljivog poraza u gostima od Elčea 3:0.

Rajo Valjekano je ipak u prvom delu obezbedio dobru zalihu, pa opasnost od ispadanja nije baš toliko alarmantna. 

Ali alarmanta je forma, pošto Rajo ne zna za pobjedu u ligi u ovoj kalendarskoj godini. Sada je doživljen novi poraz, minimalni u gostima od Alavesa u Vitoriji.

Strijelac je bio iskusni Hoselu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније