Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

12. 04. 2022. 10:49   >>  11:17

NORVEŽANIN NAVODNO ODLUČIO

Haland odbio Real Madrid i potisuje za Mančester Siti?

Fudbaler Borusije Dortmund, i norveški reprezentativac koji je proglašen za "najbolju iduću stvar u fudbalu" Erling Haland odbio je ponudu Real Madrida, i odlučio da karijeru nastavi u Mančester Sitiju, javlja "Skaj sport".

Real Madrid je htio da se dogovori sa fudbalerom za naredno ljeto, što je ponuda koja odgovara i "Milionerima" iz Dortmunda.

Prvo, što bi imali Halanda još jedne sezone, a i otkupna klauzula bi bila veća i izosila bi 120 miliona eura. Ovako ove godine Haland može da ode za 75 miliona.

Norvežanin i njegov tim koji predvodi super agent Minjo Rajola su zato skloni da prihvate ponudu Mančester Sitija.

Kako prenosi fudbalski insajder Đanluka Di Marcio Siti je spremio nevjerovatan ugovor za Halanda koji podrazumijeva godišnju platu od 30 miliona eura i ugovor na pet godina.

U tu ogromnu platu nisu uračunati bonusi.

I Minjo Rajola će da dobije vjerovatno najveću provizuju u istoriji fudbala, a ona će d aiznosi 70 miliona eura. Dio tog noca podijeliće sa fudbalerovim ocem Alfom Ingeom.

Haland je tokom zimskog prelaznog roka prešao iz Salcburga u Dortmund za odštetu od 20 miliona eura.

Do sada je postigao 80 golova i imao 22 asistencije na 84 utakmice koje je odigrao za Borusiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније