Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 04. 2022. 19:06 >> 19:08

VRAĆA SE NA "ETIHAD"

Savić: Patićemo, ali spremni smo da se suočimo sa njima

Stefan Savić se nakon 11 godina vraća na "Etihad", gdje će sa svojim Atletikom pokušati da zaustavi Siti, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Crnogorski as ističe da će to za njega biti poseban meč.

Savić je sa Sitijem osvojio titulu u Premijer ligi, odigrao 11 utakmica u šampionatu (postigao jedan gol), ukupno 20 u svim takmičenjima, a zatim prešao u Fiorentinu.

"Poslije 11 godina ponovo ću igrati na tom terenu. Za mene je to poseban meč, jer je Siti bio moje prvo iskustvo igranja van Srbije i Crne Gore. Dolazak u tako važan i veliki tim je bio ogromno iskustvo. Osvojili smo Premijer ligu nakon mnogo godina, imao sam priliku da igram i treniram sa tada najvažnijim igračima svjetskog fudbala. To mi je mnogo pomoglo u karijeri", kazao je Savić za Atletikov sajt.

Atletiko je u prethodnoj rundi eliminisao Sitijevog graskog rivala Junajted i to pobjedom na Old trafordu (1:0). Savić vjeruje da Atletiko nije rekao posljednju riječ u elitnom takmičenju.

"Nadam se da možemo da ponovimo taj rezultat. Siti, međutim, ima ogroman napadački potencijal. Znamo da je pred nama utakmicu u kojoj ćemo sigurno da patimo. Biće teško, ali mi smo spremni da se suočimo sa njima“, kazao je Savić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније