Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 03. 2022. 18:22 >> 18:33

ARGENITNA

Di Marija se nakon Mundijala povlači iz reprezentacije

Fudbaler PSŽ-a i reprezentativac Argentine, Anhel Di Maria najavio je da će se nakon Mundijala u Kataru povući iz reprezentacije.

On je u petak veče ušao s klupe na meču Argenitina-Venecuela (3:0), i postigao je gol na toj utakmici.

 

Argentinci su već bukirali mjesto u Kataru, a očekuju ih dueli sa Ekvadorom i Brazilom (utakmica koja je prekinta prošle jeseni u 10. minutu).

Kako se oba meča igraju po strani, a da neće biti prijatelsjkih utakmica prije Mundijala, Di Marija je svjestan da je odigrao posljednji meč pred domaćom publikom.

"Samo želim da se zahvalim na nevjerovatnoj podršci i ljubavi koju sam dobijao od navijača i javnosti. Uvijek sam sanjao sve ovo što sam doživio na posljednjoj utakmici pred domaćom publikom", napisao je Di Marija u emotivnoj poruci.

On je u dresu Argentine odigrao 121 utakmicu, postigao je 24 gola, a prvi put je debitovao 2008. godini.

Argenitnu čeka i takozvana "Finalisima" utakmica između prvaka J. Amerike i Evrope (Italija), koja će se igrati na londonskom "Vembliju".

Di Marija je bio važan šraf od svoje prve utakmice, a bio je nosilac igre na tri svjetska prvenstva i četri Kopa Amerika.

Katar bi trebao da bude njegov četvrti Munidjal, jer Lionel Skaloni će ga sigurno pozvati u reprezentaciju.

Fudbaler PSŽ-a je četvrti fudbaler u istoriji Argentine po broju odigranih utakmica, a sedmi je na listi strijelaca.

Njegov najznačajniji gol u istoriji je u finalu Kopa Amerike 2021. godine, kada je matirao golmana Brazila Edersona, koji je rješio pitanje pobjednika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније