Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 03. 2022. 18:35 >> 18:37

PREMIJER LIGA

Kazna zbog tvita "Sjajna igra našeg tima protiv 12 igrača"

Ajzak Hejden, fudbaler Njukasla biće kažnjen od strane engleskog fudbalskog saveza (FA) zbog svojih komentara na društvenim mrežama, nakon poraza njegovog tima od Čelsija 1:0.

Hejden je na svom Twitter profilu napisao "Sjajna igra našeg tima protiv 12 igrača".

 

On je aludirao na sudiju meča Dejvida Kutija, koji je po mišljenju cijele britanske fudbalse javnosti oštetio Njukasl za očigledan penal koji je Trevo Čaloba skrivio nad Džejkobom Marfijem.

Fudbalski savez je reagovao jer je fudbaler prekrišio pravilnik ponašanja FA.

"Nedovosmisleno je da je komentar fudbalera Njukasla prekršio pravilnik ponašanja, kao i da je pomenuo sudiju meča na način koji nije primjeren", navodi se u saopštenju FA.

Još se ne zna da li će fudbaler morati da plati novčanu kaznu, ili će da dobije možda i suspenziju neigranja jednog meča.

Interesantno je da je Hejden van stroja od 15. januara kada je morao da se podvrgne operaciji.

Fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog, je stigao u Njukasl iz Arsenala 2016. godine. Od tada je odigrao 118 utakmica, postigao je četiri gola, a šest put je asistirao.

Edi Hau, trener Njukasla je uspio da izvuče tim iz opasne zone i sad su na 14. mjestu Premijer lige i devet bodova od zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније