Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta/L.V. ]

05. 03. 2022. 18:42 >> 18:44

PREMIJER LIGA

Čelsi i Aston Vila dominantni, Njukasl bolji od Brajtona

 Fudbaleri Čelsija pobjedili su danas na gostujućem terenu Barnli sa 4:0, u utakmici 28. kola Premijer lige.

Čelsi je poveo u 47. minutu golom Risa Džejmsa, a zatim je dvostruki strijelac bio Kaj Haverc, koji je postigao golove u 52. i 55. minutu. Konačan rezultat postavio je Kristijan Pulišić pogotkom u 55. minutu.

Čelsi ima 15 pobjeda i treći je na tabeli sa 53 boda. Barnli je pretrpio 11. poraz i nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 21 bodom.

Fudbaleri Aston Vile pobjedili su na domaćem terenu Sautempton sa 4:0. Domaći su poveli golom Olija Votkinsa u devetom minutu, a prednost je udvostručio Daglas Luiz u 44. Treći gol postigao je Kutinjo u 52. minutu, a dva minuta kasnije strijelac je bio Deni Ings.



Birmingemska ekipa je 11. na tabeli sa 33 boda, a Sautempton ima dva boda više na devetom mjestu.

Fudbaleri Njukasla pobjedili su na svom terenu Brajton sa 2:1. Crno-beli su postigli dva gola u razmaku od dva minuta, prvo je strelac bio Rajan Frejzer u 12. a zatim je u 14. minutu mrežu zatresao Fabijan Šer, na dodavanje Frejzera. Konačan rezultat postavio je Luis Dank u 55. minutu.

Poslije druge uzastopne pobjede, ukupno šeste u ligi, Njukasl zauzima 14. mjesto na tabeli sa 28 bodova. Brajton je pretrpeo četvrti uzastopni poraz, ukupno osmi u ligi i 13. je na tabeli sa 33 boda.

U ostalim utakmicama Brentford je na gostovanju pobjedio Norič sa 3:1, a Kristal Palas je kao gost bio bolji od Vulverhemptona sa 2:0.

Ranije danas Lester je pobjedio Lids sa 1:0, a kasnije igraju Liverpul - Vest Hem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније