Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ L.V. ]

02. 03. 2022. 14:51   >>  14:52

SUPER MARIO

Baloteli: Bio sam kvalitet Ronalda i Mesija

Mario Baloteli, italijanski fudbaler koji igra za turski Demispor, a koji je nekada bio jedan od najvećih svjetskih talenata, kazao je da misli da bi bio nivo Kristijana Ronalda i Lionela Mesija da nije propustio nekoliko prilika u karijeri.

Fudbaler koji ima impresivan CV jer je nastupao u Interu, Milanu, Mančester Sitiju, Liverpulu, Olimpik Marseju, Nici, ali opšti utisak je da je mogao više da postrigne i da nije do kraja pokazao svoj potencijal.

Toga je svjestan i sam Mario, a kao prekretnicu napominje da nije trebao da napušta Mančester Siti.

"Mogao sam biti poput Serhia Aguera i da provedem tamo više godina, i da bi vremenom konkurisao i za Zlatnu loptu", kazao je on.

"U potpunosti sam siguran da je moj kvalitet na nivou Ronalda i Mesija, ali sam ipak propustio neke šanse. Događa se. Danas ne mogu da kažem da sam dobar poput njih, jes u oni osvojili skoro sve. Niko se ne može danas da se poredi s njima, oni su ispisali istoriju. Ali ako govorimo o tom primarnom fudbaslkom talentu, onda im nemam na čemu zavidjeti"., kazao je "Super Mario".

Ove sezone je na 24 utakmice za Demispor postigao 11 golova, a trenira ga sunarodnik Vićenco Montela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније