Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2022. 18:24   >>  19:35

U LJEŠKOPOLJU OPTIMISTI

Da proljeće bude uspješno kao protekla jesen

Fudbaleri Mladosti iz Lješkopolja imali su uspješnu drugoligašku polusezonu minule jeseni. Osvojili su 30 bodova u 19 odigranih kola i prezimili na četvrtom mjestu. Cilj im je da u nastavku borbi za bodove zadrže dobar učinak i ostanu u sredini tabele.

U prvom dijelu drugoligaškog takmičenja bolji od fudbalera trenera Marka Šćepanovića bili su samo igrači Jedinstva, Arsenala i Bokelja. U klubu koji je filijala prvoligaške Podgorice žele nastavak dobih rezultata i u proljećnjem dijelu prvenstva bez obzira na promjene u igračkom kadru tokom zimskog prelaznog roka.

"Otišlo nam je pet igrača a to su Hadžibegović, Nikočević, Dinoša, Bojić i Joković, koga smo proslijedili Podgorici. Doveli smo Damjana Mugošu iz omladinskog pogona Budućnosti, Aldina Škrijelja, koji je u minuloj polusezoni bio u Zeti, te Miloša Banićevića sa Cetinja. Dobro radimo tokom priprema i smatram da ćemo biti spremni da odgovorimo obavezama u nastavku šampionata i ostvarimo glavni cilj a to je očuvanje sadašnjeg statusa. Imamo solidnu zalihu bodova i priliku da sačuvamo položaj u sredini tabele. Naš zadatak je da članovi našeg kluba stasavaju i kao igrači i kao momci i da one najbolje medju njima šaljemo u prvoligaški tim Podgorice", ističe trener Mladosti Marko Šćepanović, nekadašnji prvi strijelac Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Ekipa Mladosti ima veoma dobre uslove za rad na terenima u Donjoj Gorici a novi sastav već je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.

"Odmjerili smo snage sa ekipama Budućnosti, Adrie i Podgorice, sparingovali smo i omladinskoj selekciji Crne Gore a u utorak 15. ovog mjeseca u 13 sati i 30 minuta u pripremnoj utakmici ugostićemo na našem terenu tim Koma. Na spisku imamo 25 igrača koji se svojski zalažu na svakom treningu tako da očekujem uspješno proljeće", hvali svoje izabranike Šćepanović.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније