Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

28. 01. 2022. 20:49   >>  20:50 1

UGOVOR DO 2026.

Vlahović zvanično novi igrač Juventusa

Srpski reprezentativac i dosadašnji napadač Fiorentine Dušan Vlahović od danas je i zvanično novi igrač Juventusa sa kojim je potpisao ugovor do 2026, potvrdio je torinski klub.

Juventus će, prema pisanju italijanskih medija, za transfer Vlahovića platiti Fiorentini 70 miliona eura, plus još 10 miliona eura mogućih bonusa, a srpski reprezentativac će zarađivati sedam miliona eura po sezoni.

Juventus je ranije danas prvo objavio snimak Vlahovića koji daje autograme i slika se navijačima prije nego što je odradio potrebne ljekarske preglede.

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je danas napunio 22 godine, ove sezone je u dresu Fiorentine postigao 20 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima i nalazi se na vrhu liste strijelaca u Seriji A, zajedno sa Ćirom Imobilijem iz Lacija.

Trenutno peti na tabeli, Juventus pokušava da nadoknadi odlazak Kristijana Ronalda u Mančester junajted što je svakako uticalo na efikasnost tima iz Torina koji je postigao samo 34 gola od početka sezone.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније