Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

04. 01. 2022. 20:46 >> 20:51

NOVI IZAZOV ZA BELGIJANCA

Milan zainteresovan za Edena Azara

Italijanski fudbalski klub Milan zainteresovan je da u svoje redove dovede 30-godišnjeg belgijskog igrača Edena Azara, prenijela je danas agencija Hina pisanje španskih medija.

Azar je prije dvije godine stigao u Real Madrid iz londonskog Čelsija, ali se danas smatra jednim od lošijih transfera madridskog kluba u posljednje vrijeme. Osim što je često bio povrijeđen, nivo igre Azara u Realu je bio daleko ispod one koju je ranije tokom karijere igrao u Lilu, a pogotovo u Čelsiju, prenijela je Hina.

Mnogi klubovi su u posljednje vrijeme pokazali interesovanje za Azara. Između ostalih, pisalo se da dortmundska Borusija želi da u svom sastavu spoji dva brata Azara, pošto u njenom timu već igra mlađi brat Torgan, ali da je odustala iz finansijskih razloga. Iz istih razloga splasnulo je i navodno zanimanje Vest Hema.

U igri je, po pisanju španskih medija, još uvijek Njukasl, ali i Milan, koji želi jednu jednu veliku zvijezdu na mogućem putu prema naslovu prvaka italijanske Serie A i kasnije dubljem pečatu u Ligi šampiona.

Milan je trenutno drugi na tabeli Serije A sa četiri boda zaostatka za gradskim rivalom Interom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније