Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

11. 12. 2021. 13:44   >>  13:46

UEFA SAOPŠTILA

Utakmica između Totenhema i Rena neće biti odigrana

Odložena utakmica izmedju Totenhema i Rena u Ligi konferencija neće biti odigrana, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (Uefa).

Utakmica je trebalo da se igra u četvrtak u Londonu, ali je odložena zbog 13 zaraženih korona virusom u engleskoj ekipi.

Totenhem je u srijedu uveče saopštio da je meč odložen, a tome se usprotivio francuski klub, optužujući londonski klub da je donio jednostranu odluku.

"Nažalost, uprkos svim naporima, rješenje koje bi moglo da funkcioniše za oba kluba nije pronađeno", saopštila je danas Uefa.

Ova utakmica je bila posljednja u grupnoj fazi takmičenja, a Totenhemu je bila potrebna pobjeda kako bi osvojio drugo mjesto i nastavio takmičenje. Remi ili poraz bi eliminisali londonski klub. Ren je već ranije obezbijedio prvo mjesto u grupi.

Uefa je navela da će konačnu odluku o ovom meču donijeti njeno disciplinsko tijelo. Po pravilima, ako utakmica koja je odložena zbog slučajeva korona virusa ne može da se odigra, tim koji je zatražio odlaganje gubi taj meč službenim rezultatom 3:0.

Nakon utakmice u Ligi konferencija, odložen je i meč Totenhema protiv Brajtona u Premijer ligi. Taj klub je saopštio da su osmorica igrača i petorica članova stručnog štaba Totenhema zaraženi su korona virusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније