Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

09. 12. 2021. 21:13   >>  23:25

ROMA PRVA U GRUPI

Partizan jedva do evropskog proljeća

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali neriješeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u posljednjem meču Grupe B.

Partizan je poveo golom Marka Milovanovića u 20. minutu, a konačan rezultat je sa "bijele tačke" postavio Lazaros Hristodulopulos u 33. minutu.

Domaćem timu je za prolaz u narednu fazu takmičenja bio dovoljan i bod.

Prvu ozbiljniju šansu imali su gosti, nakon što je u 15. minutu sa desetak metara šutirao Miloš Deletić, a njegov udarac je u korner odbio golman crno-bijelih Aleksandar Popović.

Pet minuta kasnije domaći tim je poveo golom Milovanovića, kojem je ovo treći uzastopni gol u crno-bijelom dresu.

On je gol postigao glavom, poslije odličnog centaršuta Miloša Jojića.

Kiparski tim u 33. minutu dolazi do izjednačenja. U 32. minutu prekršaj je nad Deletićem napravio golman Partizana Popović, a sa penala je minut kasnije bio precizan Hristodulopulos.

Do kraja poluvremena Anortozis je imao nekoliko prilika, ali najbolju šansu imao je Partizan u prvom minutu nadoknade, kada je Slobodan Urošević izašao sam pred golmana gostiju, ali je golman Asaf Cur odbranio udarac.

Najbolju priliku u drugom dijelu igre imali su gosti, kada je u petom minutu nadoknade pored gola šutirao Dimitris Hristofi.

U drugoj utakmici ove grupe Gent je na svom terenu savladao estonsku Floru sa 1:0.

Prvo mesto u Grupi B i direktan plasman u osminu finala takmičenja ranije je osigurao Gent, a belgijski tim je grupu završio sa 13 bodova.

Roma je slavila u Sofiji protiv CSKA 3:2 i iskoristila remi Bodo Glimta sa Zarjom 1:1, da stigne do prvog mjesta.

Dvostruki strijelac za Rimljane bio je Abraham, upisao se i Majoral.

Bazel je lako izašao na kraj sa Karabagom 3:0 i osvojio prvo mjesto u grupi H. Dva gola dao je Brazilac Artur, jednom se upisao Kasami.

Žrijeb je u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније