Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

31. 10. 2021. 20:43 >> 20:45

"TELEGRAF" OBJAVIO

Espirito Santo pred otkazom

Prema pisanju britanskog lista "Telegraf“, Totenhem Hotspur mogao bi da otpusti menadžera Nunja Espirita Santa nakon ubedljivog poraza od Mančester Junajteda u subotu. Fudbaleri Totenhema su posle deset kola na nezadovoljavajućem osmom mjestu Premijer lige sa 15 bodova, a imaju i dva poraza zaredom.

Naredni meč tim iz sjevernog Londona igra u četvrtak kod kuće protiv Vitesea u grupnoj fazi Lige Evrope, a potom u narednu nedelju gostuje liverpulskom Evertonu.

Mančester Junajted je u subotu ubjedljivim rezultatom 3:0 savladao tim koji sa klupe predvodi Espirito Santo, a navijači su bez dileme izrazili nezadovoljstvo radom portugalskog stručnjaka. Kada je u 52. minutu duela sa Junajtedom menadžer Totenhema iz igre izveo Lukasa Mouru i ubacio Stivena Bergvajna, navijači su skandirali „Treneru, ne znaš šta radiš“.

Kako navodi „Telegraf“, predsjednik kluba Danijel Levi bio je vrlo ljut na Espirita Santa posle poraza. Ukoliko dobije otkaz, to će značiti da je Portugalac Totenhem vodio na svega deset utakmica prije nego što je otpušten, a tokom ljeta je doveden u klub sa namjerom da bude dugogodišnje rešenje.

Italijanski „Tutosport“ piše da je prvi izbor Totenhema za novog trenera Antonio Konte, koji je u prethodnoj sezoni do šampionske titule vodio Inter. Konte ima iskustvo rada na Ostrvu pošto je od 2016. do 2018. godine vodio Čelsi, sa kojim je bio i prvak Engleske.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније