Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

17. 10. 2021. 18:01 >> 18:01

"PETARDA" ZA POLUVRIJEME

Bajern demonstrirao moć u Leverkuzenu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na gostovanju ekipu Bajera iz Leverkuzena sa 5:1, u meču osmog kola Bundeslige.

Gosti su poveli već u četvrtom minutu kada je gol postigao Robert Levandovski, a isti igrač u strijelce se upisao i u 30. minutu.

Bajern je pitanje pobjednika riješio u periodu od 34. do 37. minuta, sa tri postignuta gola. Prvo je u 34. minutu gol postigao Tomas Miler, a zatim je u 35. i 37. minutu golove upisao Serž Gnabri.

Jedini gol za domaći tim postigao je Patrik Šik u 55. minutu.

Na tabeli Bundeslige Bajern je vodeći sa 19 bodova, dok je Leverkuzen na trećem mjestu sa tri boda manje.

U sljedećem kolu Bajern dočekuje Hofenhajm, a Bajer gostuje ekipi Kelna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније