Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 10. 2021. 17:26 >> 17:36
1

2. CFL

Jedinstvo novi lider, nula u Tivtu, prvijenac Grblja

Jedinstvo je novi lider drugoligaškog karavana, nakon što je pobijedilo Kom na Zlatici 1:0. Bjelopoljci su tako iskoristili remi Bokelja i Arsenala u Tivtu 0:0.

Čovjek odluke na Zlatici bio je Žarko Korać, koji je pogodio u 41. minutu, pa sada Jedinstvo nakon 11 odigranih kola ima 24 boda, jedan više od Kotorana i Tivćana.

Mladost DG je slavila protiv Cetinja u Budvi 1:0 i preuzela četvrto mjesto ispred Berana. Tri boda Podgoričanima je donio Japanac Harada tri minuta prije kraja.

Beranci su poraženi kod kuće od Grblja 1:0, koji je tako stigao do prve pobjede u sezoni.

Nikola Globarević u 57. minutu je pogodio za trijumf "trikolora".

Igalo je bilo ubjedljivo na gostovanju OFK Titogradu 3:0, pa su "romatničari" zakucani za dno za samo četiri boda nakon 11 kola.

Bojan Kopitović je doveo goste u vođstvo, a pobjedu je ovjerio dvostruki strijelac bio Miloš Perović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније