Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

12. 10. 2021. 16:49 >> 16:51

FLIK

Ostvarili smo cilj da se što prije kvalifikujemo na SP

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Hansi Flik rekao je da je njegova selekcija ostvarila cilj da se što prije kvalifikuje na Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

"Ostvarili smo cilj da se kvalifikujemo što je prije moguće. Kao prva nacija.", rekao je Flik, prenijeli su danas njemački mediji.

Njemačka je u ponedjeljak uveče u Skoplju savladala Sjevernu Makedoniju sa 4:0, i tako je dva kola prije kraja kvalifikacija u Grupi J osigurala plasman na prvenstvo u Kataru.

"Bilo je malo "divljine" u prvom poluvremenu, ali u drugom dijelu smo bili puno bolji i zasluženo smo došli do pobjede u toj utakmici", dodao je on.

U Grupi J Njemačka ima 21 bod, drugoplasirana Rumunija ima 13 bodova, dok su na trećem i četvrtom mjestu sa 12 bodova selekcije Makedonije i Jermenije.

Flik je u avgustu ove godine preuzeo mjesto selektora, nakon što je sa te funkcije poslije 15 godina otišao Joakim Lev.

Njemačkoj će ovo biti 20 učešće na Svjetskim prvenstvima, a do sada su četiri puta bili prvaci, 1954., 1974., 1990. i 2014. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније