Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ B.B. ]

25. 08. 2021. 15:02   >>  15:03

KAPITEN "PIJEVACA"

Hari Kejn ostaje u Totenhemu

Fudbaler Totenhema Hari Kejn saopštio je danas da tokom ljetnjeg prelaznog roka neće napustiti londonski klub.

Kejn je želio da ode iz Totenhema u klub u kome bi se borio za trofeje i spekulisalo se da će preći u Mančester siti, ali transfer nije realizovan.

Kapiten engleske reprezentacije ima ugovor sa Totenhemom do 2024. godine, a uprava kluba tražila je za njega 120 miliona funti. Siti je u junu ponudio 100 miliona funti.

"Ostaću u Totenhemu ovog ljeta i biću 100 odsto koncentrisan da pomognem ekipi da ostvari uspjeh", naveo je Kejn na Tviteru.

Kejn, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac Premijer lige, nije došao na vrijeme na pripreme Totenhema, propustio je prvu utakmicu u prvenstvu, a prošle nedjelje je sa klupe ušao u igru u pobjedi protiv Vulverhemptona (1:0).

"Bilo je nevjerovatno vidjeti kako su me navijači dočekali u nedjelju i pročitati neke od poruka podrške koje sam dobijao prethodnih nedjelja", naveo je Kejn.

Totenhem je posljednji put osvojio trofej 2008. godine, kada je trijumfovao u Liga kupu, a posljednji put je bio šampion 1961. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније