Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 06. 2021. 15:00   >>  15:00

LIGA ŠAMPIONA

U "Budućnosti" bez posebnih želja pred žrijeb

Osvajači duple krune fudbaleri Budućnosti sjutra će saznati ime protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Žrijeb je zakazan za 12 sati, a prvi stručnjak Podgoričana Mladen Milinković rekao je da nema posebnih želja.

"Nemam posebnih želja. Volio bih da imamo više sreće nego prošle godine kada smo izvukli ekipu Ludogoreca. Prvi put smo nosioci na žrijebu i stvarno bi bilo lijepo da nam se posreći i da dobijemo lakšeg protivnika i preskočimo prvu rundu kvalifikacija. Plasman u narednu rundu puno bi značio za samopouzdanje a i kasnije mogli bismo da obezbijediomo dobru poziciju u Ligi konferencija", ističe kormilar "plavo-bijelih" uspješni trener iz Loznice Mladen Milinković.

Ekipa Budućnosti od prošle srijede je u trenažnom procesu a na današnjem treningu kompletirali su redove, jer su se pripremama priključili članovi reprezentativnih selekcija Miloš Dragojević, Miloš Raičković, Igor Ivanović, Andrija Ražnatović, Lazar Mijović, Anto Babić i Petar Vuković.

Novi članovi Budućnosti su "povratnici"iz Bokelja i Jezera napadač Mitar Globarević i lijevi bek Petar Vuković i štoper Amir Muzurović, koji je pristigao iz Titograda.

Fudbaleri Budućnosti već kreću sa uigravanjem tima i odigravanjem kontrolnih utakmica. U srijedu 16. juna u 18 sati na terenu svog kampa sastaće se sa ekipom OFK Nikšića a u subotu 19. ovog mjeseca u 20 sati na Stadionu pod Goricom ugostiće osvajača Kupa Albanije tim Vlaznije iz Skadra.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније