Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 06. 2021. 17:40   >>  17:41

FS DANSKE

Eriksenovo stanje i dalje stabilno i dobro

Zdravstveno stanje danskog fudbalera Kristijana Eriksena je i dalje dobro i stabilno, nakon što se srušio na teren tokom utakmice protiv Finske na Evropskom prvenstvu, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza Danske.

"Bili smo u kontaktu s njim juče, i danas smo. Njegovo stanje je slično kao juče, dobro i stabilno. I dalje je u bolnici i tokom dana će imati nova ispitivanja", izjavio je portparol danskog saveza na konferenciji za novinare u Helsingeru, sjeverno od Kopenhagena.

Menadžer fudbalera Intera Martin Skuts je za italijansku Gazetu djelo Sport rekao da je razgovarao sa Eriksenom, da se fudbaler Intera šalio i da je dobro raspoložen.

"Svi želimo da znamo šta se dogodilo i on želi da zna. Ljekari rade detaljna ispitivanja, biće potrebno još neko vrijeme. Sada mora da se odmori. Supruga i otac su sa njim. Ostaće pod nadzorom danas, možda i sjutra. Želi da bodri svoje saigrače protiv Belgije", rekao je Skuts.

Skuts je rekao da je Eriksen svjestan "koliko mu ljubavi stiže iz cijelog svijeta", od igrača, navijača... Kako je dodao, njegova porodica je zahvalna na svim porukama podrške.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena utakmice između Danske i Finske na Evropskom prvenstvu, Eriksen se srušio na teren na stadionu Parken.

Doktor reprezentacije juče je potvrdio da je Eriksenu stalo srce, ali da je brzom reakcijom došao svijesti. On je poslije ukazane pomoći na terenu na nosilima iznijet sa terena, okružen saigračima.

Utakmica Danske i Finske je bila suspendovana oko 90 minuta prije nego što je nastavljena. Finska je na kraju pobijedila sa 1:0.

Danska će naredni meč u Grupi B Evropskog prvenstva igrati u četvrtak protiv Belgije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније