Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 01. 2021. 13:27   >>  13:27

BESPLATNA TESTIRANJA I PREGLEDI

"Ars Medica" novi partner Rukometnog saveza Crne Gore

Ugovor su potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor "Ars Medica" dr Milija Šuković.

Rukometni savez Crne Gore dobio je novog partnera – specijalna bolnica „Ars Medica“ iz Podgorice od danas je dio sponzorskog i partnerskog pula „crnogorske kuće rukometa“.

Ugovor u prostorijama Saveza potpisali su predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor „Ars Medica“ dr Milija Šuković. Sve reprezentativne selekcije po povoljnijim uslovima, u navedenoj bolnici, odrađivaće testiranja na virus COVID-19, a ugovorom je definisano i to da će specijalistički pregledi iz oblasti stomatologije i ginekologije biti besplatni.

„Zadovoljstvo mi je što je renomirana zdravstvena ustanova kao što je „Ars Medica“ prepozala naš rad i rezultate koje reprezentativne selekcije ostvaruju na međunarodnoj sceni. Ovaj ugovor je potvrda navedenog, a ujedno i temelj za našu saradnju koja će doprinijeti ostvarivanju jednog od naših prioriteta – zdravlja igračica i igrača koji ponosno nose dres sa državnim grbom i predstavljaju Crnu Goru širom Evrope i svijeta. Uz sponzore i partnere koji finansijski podržavaju naše brojne aktivnosti, ova podrška je višestruko značajna, jer ćemo u vremenu kada se čitav svijet suočava sa pandemijom virusa COVID-19, po povoljnijim uslovima odrađivati obavezna testiranja reprezentativaca, koji će ujedno imati i mogućnost da besplatno obavljaju specijalističke preglede u ovoj specijalnoj bolnici. Vjerujem da će zdravlje poslužiti naše reprezentativce u ovim izazovnim vremenima, da će „Ars Medica“ doprinijeti ispunjenju tog cilja, te da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i u cilju ostvarivanja prioriteta koje Savez, ali i naš novi partner, imaju u narednom periodu“, kazao je Kapisoda.

„Specijalna bolnica „Ars Medica“ ima veliko zadovoljstvo što je današnjim ugovorom sa Savezom otpočela saradnju koja za cilj ima maksimalnu bezbjednost rukometaša i rukometašica, kao i rukovodilaca Saveza. Za potrebe Saveza ćemo obavljati testiranja najsavremenijim metodama PCR i brzih antigenskih testiranja, kako bi pratili situaciju sa virusom COVID-19, koja predstavlja veliki problem kako u Crnoj Gori, tako i širom svijeta. Ta testiranja ćemo obavljati po povoljnim uslovima. Nadamo se da će ova saradnja doprinijeti da ekipe i rukovodstvo Saveza što duže održe dobro zdravstveno stanje, a na tome će raditi naša brojna ekipa ljekara. Radujemo se ovoj saradnji, nadamo se da će se situacija sa virusom COVID-19 u dogledno vrijeme normalizovati, nakon čega bi nam se otvorile mogućnosti za unaprijeđenje saradnje“, kazao je Šuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније