Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2020. 21:39   >>  21:39

DOŠAO, A DOBIO OTKAZ

Baloteli vraćen iz trening centra Breše

Italijanski fudbaler Mario Baloteli vraćen je danas iz klupskog trening centra, nekoliko dana pošto je saopšteno da je dobio otkaz.

Baloteli je došao do kapije trening centra i poslije kratkog razgovora sa radnikom iz kluba je otišao.

On je odlazeći rekao novinarima: "Kažite sada da ne želim da treniram".

Italijanski mediji prenijeli su da je Baloteli otpušten prošlog vikenda jer se nije pojavio na treningu, na pripremama uoči nastavka prvenstva. Bivši italijanski reprezentativac rekao je da je imao stomačnih problema.

Gazeta delo Sport prenijela je da je Baloteli sinoć poslao još jednu poruku ljekara u kojoj je rekao da se oporavio, ali da nije stigao na vrijeme da je pošalje nadležnom, pa tako ne bi bio osiguran u slučaju povrede na treningu.

Baloteli je prošlog avgusta potpisao za Brešu, grad u kome je odrastao. Postigao je pet golova u 19 utakmica u Seriji A za taj klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније